Най-голямата в света верига за онлайн търговия Амазон (Amazon) изгражда лаборатория

...
Най-голямата в света верига за онлайн търговия Амазон (Amazon) изгражда лаборатория
Коментари Харесай

И Amazon ще произвежда тестове за коронавирус

Най-голямата в света верига за онлайн търговия Амазон (Amazon) изгражда лаборатория за произвеждане на проби за ковид като част от програмата си за отбрана на своите чиновници по цялостен, съобщи ТАСС, базирайки се на формалния блог на компанията.
Започнахме да сглобяваме нужното съоръжение за основаването на първата ни лаборатория и се надяваме скоро да стартираме тестването на чиновниците ни, работещи на първа линия, показват от Амазон.
Плановете са чиновниците да бъдат проверявани постоянно, в това число и тези, които не демонстрират признаци на болестта, прецизира Българска телеграфна агенция. Причината за необичайния ход е ограничавания достъп до проби за ковид.
Докато нямаме ефикасна ваксина, налична в милиарди дози, опцията за огромна потенциал за тестване би помогнала доста, отбелязва компанията.
За построяването на лабораторията са привлечени доста експерти на компанията, като се стартира от научни сътрудници и ръководители на планове до експерти по снабдяването и инженери програмисти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР